dru yoga

Je inschrijving is gelukt voor de
Dru Meditatie Challenge op 11-12-13 april

Wat fijn dat je meedoet met de Dru meditatie challenge. Je bent van harte welkom! In onze challenge ontdek je wat vrijheid in meditatie voor jou kan betekenen.

 

Drie avonden samen mediteren
Reserveer alvast dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 april van 19.30 tot 20.15 uur in je agenda voor de live training via Zoom.

In de challenge maak je kennis met vrijheid in de vijf lagen van bewustzijn. Startpunt is je lichaam. Je vervolgt de reis met energetisch bewustzijn. En je gaat dwars door de tumultueuze wereld van je gedachten en emoties. Om uiteindelijk aan te komen in de stilte in jezelf.

 

Handig om te weten
Een week voordat de challenge begint, ontvang je van ons een e-mail met praktische informatie. Met deze informatie kun je je goed voorbereiden. Je kunt nu alvast bedenken wat een rustige, comfortabele plek voor je kan zijn, waar je heerlijk kunt ontspannen en mediteren. Tijdens de challenge krijg je elke dag een inspirerende e-mail van ons. Daarin vind je dan ook de link naar de live Zoom-sessie.

 

Voorproefje van onze Dru meditatieopleiding
Met deze challenge kun je alvast proeven van onze Dru meditatieopleiding. Ervaar de afwisseling van verschillende meditatiedocenten. Zet een inspirerende meditatieroutine in gang. En voeg diepgang en spiritualiteit toe in je leven.

 

We kijken al uit naar 11 april en zien je dan graag!

 

Met hartelijke groeten,

Michiel en het Dru meditatieteam

 

P.S. Deel de gratis challenge met al je vrienden en familie! Het is altijd zo fijn en inspirerend om dit samen te doen. Je kunt ze doorverwijzen naar wpm01.druyoga.nl/site-druonlinelenteyoga om zich in te schrijven.

dru meditatie opleiding
dru meditatie opleiding
dru meditatie opleiding

Richt je meditatieplek maar alvast in.
Houd je e-mail in de gaten, dan gaan we 11 april van start!